7 начина за рисуване портрет по снимка от художник

В случай, че сте от хората, които обичат изобразителното изкуство и биват негови ценители – то със сигурност днешната ни публикация ще успее да провокира любопитството ви.

В следващите изречения предстои да ви представим творчеството на един художник, който рисува чрез 7 различни техники и може да ви помогне да получите безупречно рисуване портрет по снимка, точно както сте си го представяли.

Става дума за българският художник Деян Дачевски, който се отличава с изключително жив и различен стил на рисуване. Неговите портрети умеят да грабват вниманието не само с изящество откъм професионално рисуване, а също и с образите си, които са успели да уловят енергията на портретирания. А именно това бива и в основата при рисуването на портрет – той да не е само визуално пресъздаване на образа.

Повече за това кой е Деян Дачевски и с какво би могъл да ви бъде от полза ще научите от сайта му на dachevski.com, където е разположена и голяма част от творчеството му. От виртуалната галерия там може да придобиете представа за това по какъв точен начин художникът пресъздава образите в своите портрети по снимки и как въплъщава в картините си емоцията, която човекът е показал на съответната фотография. Нека обаче ви разкажем накратко и малко повече за вариантите за рисуване портрет от снимка, които ви предлага този художник.

7 начина за рисуване портрет по снимка от художник

Осъществявайки връзка с този творец ще видите, че от вас зависи какъв размер да бъде портретът и с каква техника да бъде нарисуван. Дачевски работи със седем различни техники, сред които:

– Рисуване портрет по снимка с маслени бои върху платно или каширано платно;
– Рисуване на портрет с маслен пастел върху каширано платно или картон;
– Направата на портрет с акварел, с цветен туш, с креда, с молив и други.

Не пропускайте да посетите dachevski.com още сега и да се запознаете с останалите варианти художникът да пресъздаде образ и емоция от ваша снимка или такава на скъп човек. Той ви очаква.

Публикувано в Статии с етикети , , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.