Варна може ли да се похвали с оригинални пици?

Покоряването на световната сцена от едно или друго ястие никога не е изненадвала, но определено тези, които пребивават в известността с години за най-големите кулинарни постижения.

Сред тях едно от челните места заема пицата, за чиято родина се смята Италия, но историята й я отвежда далеч назад при римляните и древните гърци. Днес можем да опитаме оригинални и вкусни пици във Варна от tessto.com. Комбинацията от традиционен вид и различни съставки превръща пиците на Варна в истинско кулинарно преживяване. Модерната онлайн пицария предлага на клиентите си множество възможности за гарниране на пицата според личните вкусове и предпочитания. Менюто от друга страна е достатъчно богата, за да задоволи и най-претенциозните. Ще ви препоръчаме и няколко вида пица, които независимо дали сте хапвали, си заслужава да опитате в изпълнение на tessto.com.

Маргарита- може би това е най-известната пица, за която са чували дори най-малките деца. Измислена е от Рафаело Еспозито в началото на 19 век с цел да впечатли кралското семейство и жъне огромен успех, защото съставките й напомнят италианското знаме в цветово отношение- червен доматен сос, моцарела и босилек. Днес е изключително предпочитана заради ниската си калоричност и отличен вкус, станал разпознаваем като класически по отношение на италианската пица.

Варна може ли да се похвали с оригинални пици?

Мексикана. Още от името на тази пица си личи, че трябва да се очаква нещо люто. В tessto.com са предпочели това да бъде разпространената в Южна Америка чушка халапеньо която освен с пикантния си вкус, се отличава и с богатото си съдържание на витамини, минерали и антиоксиданти, нареждайки до основни продукти за здравословно хранене.

Сладка пица. Вероятно сте чували, американската кухня се слави с разнообразие от пайове. Да, но не е необходимо да пътувате до там, за да се насладите на подобен десерт. Сладката пица се приготвя като солената, но за гарниране се използват плодове, кондензирано мляко, шоколад, сладко и др. Резултатът е вкусен и интересен десерт, който може да впечатли дори и заклети кулинарни критици.
Наред със сладката пица се нарежда и Хавайската, която също съдържа ананас и е много подходяща за топлия сезон. За още по-интересни и вкусни възможности да се насладите на вкусни и качествени пици във Варна посетете сайта на tessto.com.

Публикувано в магазини и продукти с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.