Какви са актуалните цени на красивите картини пейзажи?

В случай, че се интересувате от изкуство – то тази публикация е предназначена точно за вас.

В следващите няколко изречения сме ви подготвили любопитна информация за това какви са актуалните цени на популярните картини пейзажи и откъде можете да ги закупите дори в пъти по-изгодно.

Не е тайна, че ако искате да украсите дома, офиса или работното си място с картини, които са висококачествени и красиви, ще трябва да си приготвите доста голяма сума пари. Обикновено оригиналните картини струват скъпо и не всеки може да си ги позволи, но за щастие това не означава, че ще трябва да се откажете от идеята си. С помощта на 1001kartini.com бихте могли лесно и бързо да разберете не само актуалните и изгодни цени на картини пейзажи при 1001 Kartini, а също и да поръчате репродукции на световноизвестни шедьоври в областта на изобразителното изкуство.

Какви са актуалните цени на красивите картини пейзажи?

Всички картини пейзажи, разположени на този уеб адрес, могат да се изработят по няколко начина, в зависимост от предпочитанията ви. Първият е стандартен – картина с рамка или без. Вторият е пано, което може да поръчате цяло или на части. Паната на части може леко да оскъпят крайната цена, като зависи от броя на частите. Рамката също оскъпява крайната цена, в зависимост от това кой модел предпочетете.

Оскъпяването може да бъде между 5-10 лева. При поръчки над 500 лева – доставката до офис на Еконт или до дома ви е безплатна. Всяка картина пейзаж се изработва в рамките на 5 работни дни, като в деня на доставката ще получите известие. Освен това всички картини пейзажи от 1001 kartini сайта се изпращат описани и застраховани за реалната им стойност.

Картините се предоставят на клиентите готови за окачване, опаковани внимателно в лека транспортна опаковка. Преди да заплатите стойността на поръчката можете да я разопаковате и да се уверите в качеството ѝ. Не пропускайте да посетите 1001kartini.com и да научите подробности относно актуалните цени, оскъпяването при прибавянето на някои допълнителни елементи към картината и начинът на изработка. Те ви очакват!

Публикувано в Онлайн магазини с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.