Какви са предимствата на различните подматрачни рамки?

За да можете да кажете, че сте се погрижили добре за себе си, е добре да огледате при какви условия живеете, като се започне от това с какво се храните, дали имате достатъчно активен начин на живот и не на последно място как почивате.

Всеки човек има нужда, както от добра храна, така и от подходящо легло, което да кара тялото му да отпочива максимално добре, за да може да се подготви за следващия ден с достатъчно енергия и настроение. Вече съществуват много разнообразни варианти, според индивидуалните предпочитания на всеки, като можете да изберете дори анатомични модели, за да сте сигурни, че матракът и съответната подматрачна рамка поемат равномерно тежестта. Какви са предимствата на различните подматрачни рамки виж още? Освен че спомагат за оптималното разпределение на теглото, благодарение на своите ламели, рамките позволяват да се случи добра циркулация на въздуха, което спомага за доброто проветряване на самия матрак.
Какви са предимствата на различните подматрачни рамки?
Обикновено подматрачни рамки се използват за двулицеви матраци, тъй като те са предназначени за ползване от двете страни и не са снабдени с рамки сами по себе си. За сметка на това по този начин си осигурявате два матрака в едно, което означава повече свежест, а проветривостта, която се гарантира от подматрачната рамка, възпрепятства събирането на прах и влага и съответните към това бактерии и акари. Според големината и тежестта на матрака, който изберете, можете да се спрете на различни видове рамки.

Има подматрачни рамки с дървени ламели, които са и здрави и гъвкави. Така те поемайки тежестта, устояват на деформации, които иначе могат да се образуват. От друга страна металните ламели са доста по-здрави, но не са достатъчно гъвкави. Можете да изберете и комбиниран вариант, който се предлага от по-високия клас подматрачни рамки, а именно от комбиниран тип. При тях се съчетават ламели с ленти, което дава двойна устойчивост на цялата конструкция. Вижте подробности в intershop.bg и при възникнали въпроси можете да се консултирате веднага с онлайн служител. Вижте повече и изберете най-доброто за вашия сън.

Публикувано в магазини и продукти с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.