Откъде идва кокосовото масло и може ли да се употребява за козметични цели?

Ако все още не сте се запознали с качествата на някои натурални продукти, то не е късно да направите това. Ако не сте чували или сте позабравили за характеристиките на кокосовото масло на http://www.bio-vital.net/bg/catalog/id/63.html, то можете да преоткриете древните истини за него и да ги приложите на практика в наши дни. Тази възможност ни дава немския производител Ханою, през bio-vital.net. Със своя безкомпромисно изчистен състав, без добавки и овкусители и каквито и да било ГМО продукти, кокосовото масло, което ще намерите онлайн, се явява без характерен мирис или вкус. Високото съдържание на рядко срещаната лауринова киселина, която се съдържа и в майчиното мляко, маслото от кокос въздейства положително на метаболизма, като освен това има и антивирусни и антибактериални свойства.
Откъде идва кокосовото масло и може ли да се употребява за козметични цели?
Кокосовото масло е антиоксидант, чието действие може да се засили двойно, ако се комбинира с храни, богати на Омега 3. по този начин двата вида суперхрани подпомагат действието си взаимно. Откъде идва кокосовото масло и може ли да се употребява за козметични цели? Още в стари времена лечителските традиции в Полинезия и Индия, са били свързани с употребата на кокосово масло, както за вътрешна, така и за външна употреба. Това обяснява и откъде идва знанието за употребата му. Освен подобряване на храносмилателната система, наред с подпомагане усвояването на витамини, както и калций и магнезий, маслото се употребява чудесно и за суха и раздразнена кожа. Дори в случаи на изгаряния и измръзване се е ползвало именно масло от кокосови орехи.

Така, съвсем успешно можете да повлияете срещу акне или дерматит, като едновременно с това може да се използва и за подмладяване. Възстановителния ефект се дължи на мазнините, коти са близки до естествените в кожата. Може да се използва без ограничения в количеството, както за кожата, така из а прием, като е подходящо и за готвене. Вижте повече за предлаганото био кокосово масло в сайта и изберете сами.

Публикувано в Здраве с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.