Купете перфектното бебешко креватче за вашето новородено дете

Наясно ли сте с факта, че бебето Ви ще прекарва по-голямата част от времето в креватчето, тъй като през по-голямата част то ще спи? Много родители се изправят пред проблема дали да купят сгъваема кошара или бебешко креватче. Затова креватчето трябва да е удобно за спане и да бъде удобно и за Вас, тъй като ще се налага да го взимате през нощта ако се разплаче. Ако вече сте избрали да купите бебешко креватче, потърсете креватче из голямото разнообразие на бебешки креватчета от jerrykids.com.
детски магазин от jerrykids.com
Какви характеристики обаче трябва да притежава бебешкото креватче, което искате да купите за бебето си?

– Избягвайте острите ъгли.
Бебешкото креватче в никакъв случай не трябва да е с остри ъгли. Ако смятате, че често ще ви се налага да премествате леглото, изберете бебешко креватче на колелца! Това ще бъде разумна покупка.

– Обърнете внимание на височината на преградата на креватчето.
Някои деца успяват да си заклещят ръцете и дори главата между решетките. От друга страна решетката може да бъде фиксирана. Тя трябва да е не по-малко от 500 мм. Решетката трябва да може да се сваля лесно, но от родителите. Разстоянието между решетките й трябва да бъде между 40 и 70 мм.

– Изберете креватче с хубаво дъно
Матрака трябва да бъде нетоксичен и мек и да влияе благоприятно на здравето на бебето. Дъното трябва да бъде или перфорирано или решетъчно. Това има отношение с вентилацията на матрака.

– Материалът, от който е направено бебешкото креватче е изключително важен.
Материалът задължително трябва да е екологично чист. Дървото е най-добрия материал. Този материал е екологично чист и дава уют и топлина, които пластмасата не може да даде.

Публикувано в Онлайн магазини с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.