Часовници за милионери

Часовниците са много различни по размер, форма, цвят, материал и функционалности. От няколко години се предлагат и часовници, които притежават смарт функции, като интернет и други характеристики, присъщи за един смартфон. но те ли са най-скъпите часовници? Марката на часовника и неговите функции привличат ценителите на часовници. Марката безспорно събира в себе си лукс и качество. този лукс обаче не може да се купи от всички почитатели на хубавите часовници. Той е достъпен само и единствено за най-богатите хора на света, а именно за милионерите. Следва да Ви запознаем с три от най-популярните часовници сред най-богатите хора в света.
часовници
Meteoris от Louis Moinet

Уникалността и високата цена на този изумиетелен часовник идват от вграденото в него парче от метеорит. Името му ясно подсказва това. Часовниците от тази серия изобразяват Слънчевата система. Meteoris се състои от четири модела часовници, които имат индивидуални характеристики, носейки едновременно стилния дух на марката. Това не е ли изумително? Още по-изумителна е цената им – 4.600 милиона долара. Това са единствени по рода си часовници, които малцина имат възможността да притежават.

Piaget Emperador Temple.

Това е бижуто на часовниците. Часовникът е направен от скъпоценни камъни. Направен е прецизно от майстори, и се продава с доживотна гаранция. Часовникът е преносно и пряко казано уникат. От него има направена само една бройка, която вече е продадена. Цената на това бижу е 3.300 милиона долара. Това го прави един от най-скъпите часовници в света.

Franck Muller

Чаовникът Franck Muller очарова! Това е истинско произведение на изкуството. Моделът Aeternitas Mega 4 се счита за най-сложният часовник правен някога в света. Тази машина на времето има 36 допълнителни функции, 99 скъпоценности и 1483 елемента. Продава се на цената от 2.270 милиона долара.

Публикувано в Часовници с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.