Всичко за сватбените букети

Сватбения букет не е просто букет, който е аранжиран на случаен принцип за поредния празник. Сватбения букет притежава символика и трябва да бъде аранжиран с въображение и голямо старание.

В миналото традицията повеляваше букета да се поръчва от кумата. Булките разбираха за букета си в самия ден на сватбата, което при някои е било повод на големи разочарования. Ако не искате да имате грозен букет от карамфили, изберете услугите на сватбена агенция, която опитно ще организира цялата Ви сватба и ще осигури диджей за сватба от djstoyan.com.

Изборът на сватбен букет, както и на цветята по масите, трябва обезателно да бъде свързано с темата на сватбеното тържество. Често концепцията на тържеството изисква дадена цветова гама, която свързва по отделно всеки един елементите на сватбата.

Сватбените агенции работят с професионалисти, които имат новаторско и богато въображение, които са способни да правят невероятни неща. Традициите не са това, което бяха и жените не се оставят на случайността някой друг да организира сватбата им и да избира букета им, както и диджеят за сватбата.

В наши дни за сватбените букети се предпочитат екзотичните цветя, за разлика от предишната епоха на карамфилите. Модерни букети са направени от лилии, орхидеи, фрезии и други феерични растения, които положително променят визията на букета. Професионалистите си играят както с цветовете, така и с формите. Те дори добавят интересни декорации и аранжират букета с помощта на развихреното си въображение.

За наше най-голямо щастие днес сватбените агенции работят с професионални флористи, които са наясно със символиката на сватбените букети. Те са запознати със символиката на всяко едно цвете и знаят как да го използват, заедно с други цветя. В случай че това не се забележи от Вашите гости, Вие и Вашите близки ще знаете, че сватбеният Ви букет не е просто един обикновен букет, а нещо повече.

Публикувано в Сватбени агенции с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.