Какво да изберем – марков или безимен таблет?

Напоследък множество именити производители на таблети заливат пазара. Наред с тях се наблюдава една нарастваща тенденция при производители на безимени таблети. Техните таблети също бележат растеж в продажбите. Така, те опровергаха твърдението,че само стоката с висока цена е качествена. Безимените таблети се купуват предимно от средния потребител. Той е тяхната таргет група. Производителите на безимени таблети достатъчно добре задоволяват нуждите на масовия потребител. В случай, че не сте почитател на марковите устройства, купете таблет от tabletstorebg.com. Ние разполагаме с богата гама от таблети, които са конкурентни на марковите таблети на пазара.

таблет

Какво знаете за „no name“ таблетите? Още ли поддържате мнението, че евтините таблети са нискокачествени? Сега е момента, да промените мисленето си. Много хора избират тези таблети и остават много доволни. знаете ли, че някои „no name“ таблети имат характеристики (например, HDMI и слот за USB), които скъпите таблети нямат? Това казва само едно – че са много по-функционални от марковите таблети и че производителите на скъпи таблети трябва да помислят върху добавянето на повече функции към устройствата. Допълнителните функции на тези таблети предизвикат голям интерес от страна на потребителите. Дори сред тези, които имат възможност да бръкнат по-дълбоко в джоба си.

„No name“ таблетите отбелязаха висок ръст на продажбите, откакто са се появили на българска територия. Големината на дисплеите им е различна: може да изберете от 7-инчов таблет до 10-инчов таблет. Ниската им цена и множеството им функции не позволяват на марковите таблети да ги засенчат. Това дори ги прави силно конкурентни на своите именити съперници.

Живеем в 21 век и предразсъдъци от типа на „Щом е евтино, значи е боклук“ не бива да присъстват в главата ни. Изберете многофункционално устройство на ниска цена и сами ще се уверите,че ние не грешим.

Публикувано в Технологии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.