Предимставата на операционната система на таблетите

Най-вероятно сте чували от доста хора твърдението, че не след дълго таблетите ще се развият по начин, който ще превърне употребата на компютър в ненужна.  Всъщност никой не може да бъде сигурен дали това наистина ще се случи, но на този етап можем да твърдим със сигурност, че таблетите безпосрно ни предлагат невероятно голям брой функционалности.
Разбира се, всеки таблет от tabletstorebg е различен е и може да се похвали с различни параметри, но това, което е задължително за всеки един таблет е той да има операционна система. Най-вероятно знаете, че изборът между операционна система означава да изберем и по какъв точно начин ще работи нашето устройство. Тази статия ще ви разкрие основните характеристики на всяка операционна система за таблет, за да можете да вземете решение коя от тях ще ви бъде от най-голяма полза.
Най-слабо известната операционна система за таблети се нарича BlackBerry Tablet OS. Причината за малкото й потребители е това, че тя е съвместима само с устройства BlackBerry. Тя реагира с невероятна бързина при докосване на тъчскрийна.
Следващата по популярност операционна система е MS Windows. Е да, всички знаем, че Windows е най-популярно що са касае до компютри, но при таблетите нещата не стоят точно така, защото от сравнително скоро компанията произвежда подобни устройства. Въпреки това MS Windows е създадена да бъде използвана именно с таблет, защото предлага невероятни функции за дисплеи с тъчскрийн.
Най-популярните операционни системи за таблети за iOS и Android. Безспорно iOS, която е разработка на Apple, е невероятно функционална и разпространена. Но недостатъкът й е, че повечето приложения, които ще намерите в App Store, са платени, което значително намалява броя на програмите, които ще изтеглим от него. Операционната система за таблети Android пък е създадена по начин, който да бъде максимално лесен за употреба. Също така в Google Play Store ще намерите безброй безплатни приложения. Разбира се, има и платени, но техният брой е доста по-малък.

Публикувано в Технологии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.