Зимните рокли

Да, знаем, че на повечето от вас никак не им е приятно, но зимата наближава и дори вече чука на вратата.  Топлите слънчеви дни ще отстъпят място на мразовити и снежни месеци. Но това не е повод да униваме – зимата може да ни предложи безброй забавления, които също ни гарантират невероятни спомени и хубави моменти. Разбира се, заедно с идването на зимния сезон, трябва да надникнем в гардероба и тънките ефирни материи да отстъпят място на по-дебелите и плътни дрехи.
Много жени смятат, че студените месеци не са подходящи за носене на рокли от bg-look.com, но това съвсем не е вярно. По магазините се предлагат доста модели, които са изработени специално за студените дни. Въпреки по-дебелите материи, зимните рокли също подчертават женствените ни форми и ни гарантират одобрителните погледи на безброй мъже през целия ден. рокли от bg-look.com
Днес ще поговорим за разлините комбинации на зимните рокли. В случай, че имате рокля, чиято дължина стига чак до земята, то тогава ви съветваме да я облечете в комбинация с пухкав елек или пък с шапка от подобна материя. Добре би било също така роклята да бъде прилепнала по тялото, защото няма да стои никак добре, ако се разкроява и стига чак до земята.
Разбира се, най-вероятно много от представителките на нежния пол преспочитат по-късите модели рокли и то най-вече тези, които са плетени. Ние сме абсолютно „за“ тези модели, защото стоят прекрано и могат да се комбинират с доста дрехи, като например дълги чорапи, които стигат над коляното и са в различни цветове или пък боти с високи токове.
Нека не забравяме и роклята със средна дължина до коляното. Подходящите комбинации за тях са високите ботуши, както и фигуралните чорапогащници. С подобна рокля определено няма да останете незабелязани, а и ще се чувствате комфортно през целия ден.

Публикувано в Статии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.