Подходящият гранитогрес за всеки дом

Поради доста голям интерес от ваша страна решихме, че е добре да подготвим материал, който разкрива малко повече подробности относно гранитогреса, качествата, които има, както и къде е подходящо да се ползва.
Всъщност гранитогресът са плочки, които са универсали. Това означава, че могат да се ползват като подова настилка, но също и да се лепят на стени. Тези плочки се използват както в жилища, така и в големите магазини, където са подложени на доста голямо натоварване.

Плочките от гранитогрес се славят най-вече с голямата им здравина, това е и причината често да се ползват и като настилка навън. където са изложени на доста тежки атмосферни условия, които пък по никакъв начин не повлияват на външния им вид.

Всеизвестно е, че гранитът е здрав, но освен това той има и много интересен външен вид – покрит е с малки отблясващи точици, които придават на плочките доста изискан вид, а и създават оптическа илюзия за по-голямо пространство. Добрата новина е, че тези точици не се изтъркват с времето и блясъкът им не намалява, независимо колко хора минават по тях всеки ден.

Но все пак е добре да знаем как точно трябва да почистваме гранитогреса. Желателно е това да се случва с памучен парцал и много фин препарат, който в никакъв случай няма абразивни частици, защото те биха могли да надраскат повърхността на плочките. Чистенето с прахосмукачка не дава много добри резултати, тъй като върху гранитогреса може да се натрупа фин прах, който е възможно да бъде отстранен само с влажен парцал.

В магазините се предлагат страшно много варианти плочки гранитогрес – различни цветове, форми, различен брой отблясващи частици и размери. Бъдете сигурни, че всеки може да намери точно това, което търси и модела гранитогрес, който ще се впише най-добре в неговия дом.

Публикувано в Статии с етикети , . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.