Да подобрим визията с подходящи дрехи

Кое според вас вас вълнува изключително много дамите? Не, не казваме, че интересите им са еднакви, но има едно нещо, на което малко жени могат да устоят, а това без съмнение са дрехите. Независимо на каква възраст са, млади или не чак толкова, то те неминуемо искат да изглеждат добре, а това се постига именно чрез различните тоалети.
Но неминуемо всяка дама понякога греши в избора й на правилните модели дрехи и без да иска ги подбира по начин, който изкарва на показ недостатъците в тялото й. Тук ще ви разкажем кои дамски дрехи от bg-look.com прикриват или пък напротив, акцентират върху тези извивки на женското тяло, които не харесваме.
Съвсем нормално е, че повечето жени имат крушовидна форма на тялото. Това означава, че са по-широки в ханша и бедрата, а горната част на тялото е доста слаба и тънка. Ако и вие имате подобна фигура, на първо място искаме да ви кажем, че това са съвсем естествени женски извивки и не трябва да притеснявате от тях. Дамските дрехи, които са подходящи за вас, са поли и панталони с права кройка и в по-тъмен цвят. Нагоре можете да изберете блуза или топ в по-светъл цвят, но те не трябва да са впити по тялото ви, защото само ще засилят ефекта между по-широката и по-слаба част на тялото ви.
Аксесоарите също са чудесен начин да подобрим собствената ни визия. По-широките колани оптически намаляват талията. Но запомнете, че не трябва да носите обемни аксесоари на местата, които искате да прикриете. Обувките на виоск ток пък ще издължат краката и ще изглеждате по-стройни.
Тук искаме да успокоим дамите, които си мислят, че за да се сдобият с красиви дамски дрехи, които да пасват на тяхната фигура, ще трябва да пръснат големи суми. В онлайн магазините ще намерите наистина огромно количество модели на доста ниски цени.

Публикувано в Статии с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.