С какво да комбинираме мъжките обувки

Мъжките обувки добиват все по-голяма популярност сред представителите на силния пол. Дизайнерите непрестанно залагат точно на обувките като един вид акцент в цялостната визия. Може би мъжките обувки са точно толкова важни, колкото и женските. Единственият проблем е, че не всички мъже имат добро чувство за стил и не винаги избират правилната комбинация между дрехи и обувки.
Не унивайте, мъже, тук сме, за да ви помогнем. Ще ви дадем няколко насоки как да съчетавате тоалета си по начин, който е общоприет, красив и няма да накара околните да се подсмихват.
Препоръчително е цветовете на обувките и панталона да съвпадат или поне да са сходни. Ако този вариант, не ви е по вкуса, можете да изберете по-тъмни обувки от панталона. Изключително важно е чорапите да са в тъмен или неутрален цвят и не трябва да се виждат, когато сте изправени. Напоследък е доста модерно мъжките обувки да са в тон с колана.
Ако сте решили да облечете дънки, не трябва да се колебаете – тук са подходящи почти всички модели мъжки обувки. Просто не се спирайте на лачени такива, защото те са предназначени единствено и само за официални събития. Дънки и тениска вървят прекрасно със сандали или кецове, а по-спортните ризи – с ежендевни обувки.
Няма как да не разполагате с поне един чифт черни обувки. Добре ще бъде да ги комбинирате с черни, сиви или тъмно сини панталони. Ако мъжките ви обувки са тъмно кафяви, дрехите ви може да са бежови или кафяви. Светло кафявите пък съчетайте със зимни цветове в светли нюанси. В случай, че имате обувки цвят бордо, подберете дрехи в кафява, синя или сива гама.
Следвайки тези препоръки, няма как околните да не останат впечатлени от чувството ви за стил и умението да комбинирате отлично дрехи заедно с обувки.

Публикувано в магазини и продукти с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.