Как да изберем обувки с висок ток

Всяка уважаваща себе си жена се вълнува, когато мине покрай магазин за обувки. През 21-ви век те са се превърнали в символ на женственост, красота и индивидуалност. А и дори ни е страх да помислим колко дами разполагат с невероятно много обувки у дома. В тази статия сме подготвили няколко съвета как да изберете правилните обувки с високо токче и кои от тях не са подходящи за вас. дамски обувки от bg-look.com
Платформи
Момичетата до 20 и няколко годишна възраст се справят лесно и издържат дълго да вървят на високи токове, но за дамите над трийсет това не е толкова лесно. Сигурно сте виждали по улиците жени, обути в дамски обувки от bg-look, с които едва ходят и гледката никак не е приятна. Затова препоръчваме да се спрете на нормална височина платформа и да не се изхвърляте.
Естествена срещу изкуствена кожа
Основните материали, от които се изработват обувките са велур, естествена и изкуствена кожа. Велурът се слави с изключителна здравина, но не е устойчив на вода затова не е добър избор за зимните месеци.
Правилна походка
Пробвайте задължително обувките, преди да ги купите, защото може да се окаже, че или са прекалено тесни за крака ви, или обратното – са прекалено широки. Разбира се, обуването в магазина не гарантира, че няма да се сдобиете с мазоли след известно време ходене. Подсигурете се, когато за първи път разхождата новите си скъпоценни обувки, като залепите две, три лепенки на местата, където най-често ви се случва да ви се образуват рани. Тези прости лепенки ще ви спестят доста болки през целия ден.
Мили дами, не се лишавайте от радостта, която ви носи чисто нов чифт обувки, но все пак мислете и за собственото си удобство и не се изтезавайте доброволно на невъзможно високи и неудобни токчета, независимо колко са красиви.

Публикувано в Онлайн магазини с етикети . Постоянна връзка.

Коментарите са затворени.